Over Mij
Maarten De Bruyne - Ik ben scheidingscoach en familiaal bemiddelaar. Ik heb jaren ervaring als advocaat in het familierecht en familiaal vermogensrecht. Omdat ik als advocaat zag dat procedures voor de familierechtbank op zowel de partners als de kinderen vaak fysiek en psychisch zwaar wegen en mensen vaak het gevoel hadden dat er niet naar hen werd geluisterd, besloot ik om familiaal bemiddelaar te worden.

Ik ga met beide partners in gesprek om op de best mogelijke manier voor de partners en eventuele kinderen een regeling uit te werken. Ik heb hierbij oor naar de standpunten van beide partijen en probeer deze standpunten met elkaar te verzoenen.
U kunt voor al uw dossiers, dus zowel inzake een bemiddeling als een advisering, rekenen op een empathische, vertrouwelijke en toegankelijke manier van werken binnen een professioneel kader. Door mijn jarenlange ervaring als familierechtadvocaat kunt u bovendien op uw beide oren slapen dat uw dossier op een wettelijk sluitende manier wordt behandeld.